Tento web používá cookies
×

Flex XL védőrács

A Flex XL védőrács rendkívül jól alkalmazkodik. Remekül funkcionál, mint kandallórács, lépcsőrács vagy térelválasztó.


Termékleírás

90-270 cm széles teret képes bebiztosítani. Egyszerűen bővíthető tetszőleges számú toldó segítségével (33 vagy 72 cm). A toldó elemek külön kaphatók. A hajlatok flexibilisek, így az egyes részek egymáshoz képest elfordíthatók és tetszőleges alakzatba állíthatók. Az ajtók egy kézzel mindkét oldalon nyithatók, ami egyszerűvé és gyorssá teszi az áthaladást.

MEGJEGYZÉS: A csomagolás tartalmazza a fali csatlakozókat a falra vagy ajtókeretre való rögzítéshez. A csatlakozókat minden esetben használni kell a védőráccsal! Nagyon egyszerűen rögzíthető. Clip-off rendszer: a védőrács nagyon egyszerűen lecsatlakoztatható a fali rögzítősínről és félretehető, ha éppen nincs rá szüksége. Éppen ilyen gyorsan újra visszacsatlakoztatható, ha, például a tél beköszöntével fűteni kezd. A hőforrástól való minimális távolság 70 cm. A csomag tartalma: 1 x ajtóelem (72 cm), 2 x nagy bővítő elem (72 cm), 2 x kis bővítő elem (33 cm), 2 x fali rögzítősín.

Paraméterek, szabványok, műszaki adatok: Megfelel az EN 71-3 kémiai tesztnek. Nettó tömege11,6 kg. Magassága 71 cm. Legkisebb védett nyílás 90 cm. Legnagyobb védett nyílás 270 cm. Fém szerkezetű. Fekete vagy fehér színben kapható. Megfelel az új EN 1930: 2011 szabványnak. Dán márka.

Amennyiben érdekli termék, csupán egy kattintásra van... 

×
Küldjön üzenetet
2000 karakter maradt