Tento web používá cookies
×

A kisgyermekek szó szerint fejjel mennek a falnak, miközben felfedezik a világot. Eközben pótolhatatlan tapasztalatokra tesznek szert, fejlesztik a koordinációs készségüket és stimulálják az érzékszerveiket. Minden szülő kívánsága az, hogy gyermeke eközben minél kisebb veszélynek legyen kitéve. A dán Baby Dan cég olyan termékeket tervez és fejleszt, amelyek ebben nagy segítségére lehetnek a szülőknek.

A Baby Dan minden terméke több tízéves tapasztalatból merítve lett megtervezve, ami garantálja, hogy a Baby Dan-nal maximálisan biztonságossá teheti otthonát. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy semmilyen biztonsági rendszer, legyen az bármilyen jó, sem pótolhatja a szülői figyelmet és szeretetet. 

Olvassa át alaposan oldalainkat, használja fel az itt található információt és, ha bármilyen kérdése lenne, vagy tudná további hasznos információval bővíteni oldalainkat, lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen válaszolunk kérdéseire, vagy közzétesszük az Ön ismereteit. Az újfajta építőanyagok (mint pl. az üveg vagy a gipszkarton) új kihívásokat jelentenek a bababiztonság területén. Ezért ingyenes biztonsági tanácsadási szolgáltatást nyújtunk. Késő a baleset után megtudni, hogy valami nem működött megfelelően.

Thank you for rating this article.
×
Küldjön üzenetet
2000 karakter maradt